Zoekmachine Optimalisatie

Krijg stijgende resultaten met uw website door zoekmachine optimalisatie. Een techniek die nieuwe klanten opleveren en voor groei kan zorgen.

Vraag hier dan snel naar meer informatie. Starship 44 kan uw zaak of bedrijf goed helpen in dit segment.

Vul het contact formulier in en we nemen snel terug met u contact op.

wat is zoekmachine optimalisatie

Wat Is Zoekmachine Optimalisatie?

Iedereen zoekt soms wel eens iets op via zoekmachines zoals Google. Meestal klikt men dan op de bovenste links, de lager gelegen links krijgen dus veel minder website verkeer. Via zoekmachine optimalisatie kunnen we webpagina’s doen stijgen in de zoekresultaten. Hierdoor zal het bezoekersaantal op de website stijgen met meer klanten tot gevolg.

Zoekwoorden Onderzoek

We doen altijd een onderzoek naar de woorden die uw potentiële klanten in Google intikken. Hierop bouwen we de website en pagina’s rond. Dit zal ervoor zorgen dat Google duidelijk weet waarover de pagina/website gaat. Met als gevolg dat u hoger in de zoekresultaten staat op deze zoekwoorden.

optimalisatie voor Google
zoekmachine optimalisatie website

Website Optimalisatie

Het optimaliseren van de website gebeurd op verschillende manieren. We stellen de teksten, afbeeldingen, urls, links, enz… volledig af op de gevonden zoekwoorden. Een super snelle hosting en het verbeteren van de inlaad snelheid kan ook wonderen doen. Verder connecteren we de website met Analytics, Tag Manager, Webmaster Tools, enz…

Analyse & Link Building

Concurrentie analyse zorgt ervoor dat we weten waarop ze het goed doen. Waarna wij dit proberen te kopiëren en zelfs verbeteren om nog hoger te geraken in de zoekresultaten. Via link building gaan we nog meer autoriteit aan de pagina’s geven om dit nogmaals beter te maken.

zoekmachine optimalisatie linkbuilding
Vraag Meer Info Over SEO

Contacteer Me Hier

    Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid goed gelezen en ik ben hiermee akkoord.