Professionele website laten maken? Dan bent u bij Starship 44 uit Halle aan het juiste adres. Wij bouwen professionele websites met flair.

We bieden 2 soorten diensten aan voor website ontwikkeling:

 1. De Kleine Starters Website
 2. Op Maat Gemaakte Website

 

Professionele Website

1. De Kleine Starters Website

Voor startende zelfstandigen en ondernemingen hebben we onze “Vliegende Start” programma. Voor maar € 69 per maand kan u van deze dienst gebruik maken.

Bij deze service bieden we het volgende gratis aan:

 • Website Ontwikkeling
 • Lokale Zoekmachine Optimalisatie
 • GDPR Compliant Maken

Lees Meer>>

Deze starters website is de perfecte basis om te beginnen. We maken de website zodat hij lokaal snel nieuwe klanten kan aantrekken.

Daarnaast zijn deze websites gemakkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar. Hierdoor kan men zeer snel en goedkoop nieuwe functies en pagina’s aan de website toevoegen.

 

zoekmachine optimalisatie website

2. Op Maat Gemaakte Website

Wanneer de website echt veel klanten moet aantrekken is het best om deze op maat van uw product/bedrijf te laten ontwikkelen.

Zulke websites geven een uitgebreid beeld van uw zaak of product weer. Er wordt ook dieper ingegaan op uw diensten/producten door meerdere pagina’s ervan aan te maken.

Wat kan u bij ons verwachten:

 • Performante website die scoort bij uw doelpubliek
 • Een persoonlijke service & dagelijkse opvolging
 • Betere resultaten in Google & sociale media
 • Klaar voor elke mobiel toestel
 • Flexibele website die snel uitbreidbaar is
 • Gebruiksvriendelijk inlog systeem of CMS

 

Wat Kost Een Professionele Website

Een op maat gemaakte website van ongeveer tien pagina’s kost tussen de € 1.500,00 en € 3.500,00. Dit is de normale prijsklasse voor zulke websites.

Voor een webshop met e-commerce systeem betaal je dan weer iets meer. Deze kosten liggen tussen de € 2.000,00 en € 4.500,00.

De kosten om een professionele website te laten maken liggen ook bij elk bedrijf wat anders. Voor een goede webdeveloper en ontwikkeling van de website beginnen de kosten vanaf € 50,00 per uur en kunnen oplopen tot € 200,00 per uur.

Opgelet! Als de kosten lager liggen als bovenstaande bedragen, is de kans groot dat u met een starter/amateur te maken heeft. Meestal krijgt u dan een dure website die niemand kan terugvinden online. Waarna deze meestal terug vanaf nul opgebouwd moet worden. Persoonlijk heb ik dit al vrij veel zien terugkomen, dus goed opletten.

 

 

 

Statistieken en inspiratie gehaald bij: Outbrain Lyfe Marketing

 

 

Gerelateerde berichten over webdesign: