Heeft u naar webdesign Halle gezocht? Goed, dan zit u op het juiste adres.

Want op deze pagina zal u enkele geheimen ontdekken die een top webdesigner voor u kan doen.

Niet zomaar enkele tips maar regelrechte raadgevingen en acties die uw bezoekersaantal en klantenbestand zal doen stijgen.

Inhoudstabel:

 1. Goedkoop Webdesign In Halle
 2. Professioneel Webdesign Halle
 3. Een Webshop Laten Bouwen
 4. Bouwstenen naar meer klanten
 5. Een Vraag Aan 2 Handelaars Uit Halle
 6. Neem Contact Op

 

Goedkoop Webdesign Halle

We hebben een startersprogramma en dat noemt “Een Vliegende Start“. Voor € 69 per maand heeft u bij ons al een winstgevende website.

Hierbij bieden we het volgende gratis aan:

 • Website Ontwikkeling (3 pagina’s: Home, Producten, Contact)
 • Lokale Zoekmachine Optimalisatie
 • GDPR Compliant Maken

Zo heeft men direct een goeie en professionele website. Een website die onmiddellijk geschikt is om uit te breiden.

Onze websites kan men vrij eenvoudig uitbreiden met alle mogelijke functies die u zou kunnen nodig hebben.

Daarnaast wordt de website elke dag aan een controle onderworpen en regelmatig geüpdatet. We maken back-ups op de hosting server en op een cloud server zodat er nooit iets kan verloren gaan.

Ga Hier Naar Een Vliegende Start>>

 

Professioneel Website Ontwerp

Professioneel Webdesign Halle

Maar nu komt het goeie gedeelte, het professionele website design. Een webdesign die gebruiksvriendelijk is en uw klantenbestand doet blijven uitbreiden.

Een professionele website, als deze goed gemaakt is, zal ervoor zorgen dat uw zaak groeit. Zowel online als offline zal u dit effect snel zien.

Spijtig genoeg(of gelukkig voor u) zijn er op de huidige webdesign markt een overvloed aan startende webdesigners.

Dit zorgt er voor dat er veel websites ontwikkeld worden maar niet te vinden zijn in Google. Als je dan beseft dat Google bijna 95% van alle zoekopdrachten voor zijn rekening neemt, weet je dat het niet goed zit.

Dit probleem zal u bij ons niet hebben. We weten van bij het begin af hoe we alles moeten aanpakken om uw zaak te lanceren of te verbeteren.

Afhankelijk van uw wensen en doelen kost een professionele website tussen de € 1500 en € 30000. De hosting-, domeinnaam- en onderhoudskosten beginnen vanaf € 69 per maand.

Contacteer Ons Nu>>

 
 

Lees Ook:

 

Halle Webdesign

Een Webshop Laten Bouwen

Bij het bouwen van een webshop is het verstandig om van bij het begin een goede basis te hebben. Een professioneel systeem dat mee kan groeien met uw zaak.

Wij geven een persoonlijke service en staan u bij in elke stap van het e-commerce proces. We plannen ook mee naar de toekomst toe, zo komt u niet voor verassingen te staan.

Daarnaast kunnen we u zeer goed bijstaan met de online marketing en zoekmachine optimalisatie. Via zoekmachines zoals Google, betaald adverteren en sociale media brengen we uw producten rechtstreeks in het gezichtsveld van uw doelpubliek.

Onze Voordelen:

 • Gebruiksvriendelijk systeem, zowel voor de bezoeker als voor de beheerder.
 • Persoonlijke begeleiding + toekomst planning.
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines en online marketing.

Contacteer Ons Hier>>

 

Bouwstenen Klanten

Bouwstenen naar meer klanten

Daarbij analyseren we de concurrentie en bouwen een duidelijk stappenplan uit. Hiermee kan men goed zien hoe u uw concurrentie te slim af kan zijn en hun klantenstroom kan overnemen.

Meestal word dit een stappenplan van 6 maanden. Hier geven we elke maand instructies mee welke stappen er moeten genomen worden om een hoge rangschikking in Google te krijgen.

We geven hierin mee hoeveel en welke pagina’s of berichten u nodig heeft. Hoe de indeling, titels en structuur van deze pagina’s moet zijn. Hoeveel fans u nog nodig heeft en hoe/waar u deze kan verkrijgen. Hoeveel links u moet opbouwen en hoe u dit moet aanpakken.

Na 6 maanden, als het plan goed is opgevolgd, zal men verandering beginnen zien. Er zullen steeds meer en meer bezoekers en potentiële klanten naar de website komen.

Dit aantal zal nog meer dan 1 jaar nadien blijven stijgen. En als u uw website goed onderhoud en up-to-date houd, zal u hier nog jaren van kunnen genieten.

Indien u sneller resultaten wil zien, kan er ook aan online adverteren gedaan worden. Hiermee kan men tegen betaling bezoekers naar de website halen.

Kies voor zekerheid & toekomstbestendigheid, Contacteer Ons Nu>>

 

Een Vraag Aan 2 Handelaars Uit Halle

We vroegen aan 2 handelaar uit Halle wat ze verwachten van hun website. En het volgende was hun antwoord:

Restaurant Duo uit Halle

“Een website moet alle noodzakelijke informatie verschaffen om een fysiek bezoek aan mijn zaak zo makkelijk mogelijk te maken. Voorts dient de site te prikkelen, waardoor potentiële klanten zin krijgen om te reserveren.”

Tom Beaujean van Apotheek Beaujean uit Halle

“Ik verwacht dat onze website een extra hulpmiddel is voor de patiënt om vragen te stellen, reservaties te plaatsen en informatie te vinden. Het dient als een verlengstuk van de apotheek.”

 

Wat Verwacht U Van Uw Website?

Vul hieronder uw gegevens in en laat het ons weten. Hulp nodig met uw website en online zichtbaarheid? Geef ons een seintje.

 

 

 

Interessante Links:
Carnaval Halle 2020: zaterdag 21 maart, zondag 22 maart en maandag 23 maart
Stad Halle