Starship 44 is een webdesign bureau die professionele websites maakt voor elk type bedrijf. We specialiseren ons voornamelijk in online marketing en hebben met Eddy meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites.

We werken samen met de beste digitale experts, videografen & fotografen. Zo creëren we moderne en efficiënte websites die scoren bij uw doelpubliek.

Daarnaast hebben we de kennis om u snel bovenaan in Google te krijgen. Hierdoor zal er een constante instroom aan klanten via de website binnenkomen.

 

Een Webdesign Bureau Met Flair

Om een goede website te kunnen ontwikkelen is veel kennis en vooral ervaring nodig. Eddy heeft al meer dan 150 websites onder de riem en weet als geen ander hoe deze te optimaliseren.

We zorgen ook voor een goede opvolging en doen dagelijks controle op al onze websites via een centraal beheer programma. Zo houden we elke website up-to-date en 100% veilig.

Aangezien ze nu al boetes uitschrijven voor het niet naleven van de GDPR wetgeving, brengen wij dit gratis in orde voor de website.

En voor starters met een klein budget hebben we onze “Vliegende Start” actie.

 

Waarom Webdesign Bureau Starship 44?

We hebben wel duizenden redenen die we kunnen opsommen om voor ons te kiezen. Hieronder zijn alvast enkele van de belangrijkste:

 • Mobiel vriendelijke websites
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
 • Dagelijkse opvolging & onderhoud van de website
 • Beste kwaliteit in websites, ontwikkeld door experts
 • We gebruiken de modernste technologieën op de huidige markt
 • Gebruiksvriendelijke beheersysteem met log-in gegevens
 • Persoonlijke aanpak & begeleiding
 • Responsieve websites, die op elke type scherm goed in beeld komen

 

Webdesign Stappenplan

Het is altijd goed om op voorhand te weten hoe we te werk gaan en wat men nodig heeft. Hieronder vindt u ons stappenplan zodat u onmiddellijk kan zien wat er allemaal moet gebeuren.

 

1. Eerste Contact En Kennismaking

Bij de eerste stap gaan we elkaar wat beter leren kennen. We willen dan graag weten wie u bent en wat u zoal doet. Ook waar uw ambities liggen is voor ons interessant.

 

2. Basis Info & Doelstelling Opmaken.

Eerst en vooral hebben we de basis informatie nodig over uw bedrijf:

 • Hoe is het bedrijf ontstaan en wat is de visie en doel ervan
 • Welke producten of diensten worden er geleverd
 • Is het een fysieke plaats waar mensen kunnen komen en zijn er meerdere vestigingen
 • Wat zijn de ambities van het bedrijf, is het een regionaal bedrijfje of gaan we wereldwijd

 

3. Wie Is Uw Doelgroep (Een Koperspersona Opmaken)

Het is zeer belangrijk om te weten aan wie u uw diensten of producten gaat verkopen. Als u al weet in welk marktsegment uw bedrijf actief is, moet de rest wel vrij eenvoudig te achterhalen zijn.

Wie zijn deze mensen? U kan zich alvast de volgende vragen stellen:

 • Wat is hun leeftijd en wat zijn hun interesses?
 • Waar wonen mijn toekomstige klanten?
 • Zijn het grotendeels vrouwen of mannen?
 • Zijn het zakelijke of particuliere klanten?
 • Wat zijn hun hobby’s en welke digitale kanalen gebruiken ze?

Één van de leukere tools om een koperspersona of buyers persona op te maken kan je op de website van Hubspot vinden, zie Make My Persona.

 

4. Concurrentie Analyse En Zoekwoorden Onderzoek

Van zodra we alle deze informatie hebben gaan we op zoek naar uw concurrenten. Hierop gaan we onderzoeken aan wie en hoe ze hun producten aan de man brengen.

Wat ons tenslotte naar het zoekwoorden onderzoek brengt. Hiermee gaan we op zoek naar de zoekwoorden die uw doelpubliek intikt in Google om uw producten of diensten terug te vinden.

Al deze informatie gaan we nodig hebben om de website, van bij de start af, perfect in te stellen voor succes.

 

5. Gepaste Software & Services Aanschaffen

Elk project is anders en heeft dan ook zijn eigen specifieke benodigdheden. Daarbij kan ook het budget en deadlines een rol spelen.

Maar op basis van alle informatie die we tot nu hebben kunnen we zien welke software en online services we het best gebruiken voor dit specifieke project.

 

6. Ontwikkelen Van De Website

Met al onze beschikbare software, services en nieuwe kennis gaan we beginnen met de website te ontwikkelen. Hier letten we vooral op alle punten waar we rekening mee moeten houden.

Kleinere websites van een 3 tal pagina’s kunnen we in 2 a 3 dagen ontwikkelen. Grotere websites kan gaan van 1 week tot enkele maanden, afhankelijke van de grote van het project.

 

7. Testen & Afleveren

Van zodra de website klaar is gaan we er wat mee testen op de laatste bugs er uit te helpen. Dit doen we voor elke type moderne toestellen zodat de website op alle schermen goed in beeld komt en correct werkt.

Eenmaal de website voor onze tests geslaagd is, leveren we hem af aan onze klant. Deze kan dan zelfs eens testen en zien of alles naar wens is. Als dit niet het geval is kan hij de aanpassingen doorgeven en voeren wij dit zo snel mogelijk uit.

 

8. Opvolging & Begeleiding

De website wordt elke dag door ons webdesign bureau opgevolgd om te zien of er nieuwe updates beschikbaar zijn. Ook wordt de snelheid regelmatig getest en gecontroleerd of de website nog veilig is.

Met regelmatige back-ups van de website garanderen we een zorgeloos bestaan. Van zodra er iets aan de hand zou zijn met de website, plaatsten we de laatst werkende versie terug. Dit zal ervoor zorgen dat hacker nooit geen kans krijgen om je offline te halen.

Voor mensen die nieuw zijn in CMS systemen kunnen wij een persoonlijke begeleiding aanbieden. Liever snel leren via YouTube of andere video kanalen? Geen probleem, er staan extra veel instructie video’s in het Nederlands online.

 

Welke technologieën we gebruiken

In de meeste gevallen gebruiken we WordPress om websites in te ontwikkelen. Dit doen we voor de volgende redenen:

 • WordPress is al meer dan 10 jaar de nr. 1 om websites in te ontwikkelen en blijft zich voortdurend aanpassen en verbeteren.
 • Zulke systemen scoren automatisch al goed in zoekmachines zoals Google.
 • Voor elk probleem bestaat al een oplossing in de vorm van plug-ins (installeerbare programma’s). Het is dus zeer flexibel en gemakkelijk uitbreidbaar.
 • Het is gebruiksvriendelijk naar de eindgebruiker toe. Men kan zelf snel en zonder tussenkomst van de webmaster aanpassingen uitvoeren op de website.

Daarnaast gebruiken we héél veel tools om de website beter te doen scoren in zoekmachines. Van Analytics en Webmaster Tools tot super handige plug-ins zoals Yoast.

Voor het grafische gedeelte en de video bewerking gebruiken we het hele arsenaal van de Adobe Creative Cloud.

 

Websites die scoren in Google

Zoals hierboven al te lezen valt, ligt onze focus voornamelijk in zoekmachine optimalisatie of SEO.

Dit wil zeggen dat we de website optimaliseren zodat deze snel terug te vinden is op het internet als mensen naar uw diensten/producten zoeken.

Dit zal er ook voor zorgen dat de website nieuwe klanten zal aanleveren. Anders is de website maar een online visitekaartje dat nooit iemand zal bezoeken en meer zal kosten dan opbrengen.

Als webdesign bureau is het voor ons niet alleen belangrijk om een mooie websites af te leveren. Maar om mensen verder te helpen met hun zaak zodat ze bij ons klant willen blijven.

Ons hoofddoel is om onze klanten gelukkig te maken, dan is onze missie geslaagd.

Interessante & informatieve links over webdesign:
Wikipedia
Webdesign Trends
8 Principles of Good Website Design