Vele mensen vragen zich af waarom ze niet hoger in Google staan met hun website.

Dit kan natuurlijk frustrerend zijn als je uw producten of diensten aan de man wil brengen. Tegenwoordig zoekt iedereen online als ze iets willen doen of kopen.

Het is dus van levensbelang dat je online zichtbaar bent en mensen u terug kunnen vinden.

Hieronder geven wij de 4 meest voorkomende redenen met enkele oplossingen bij.

4 Mogelijke Redenen + Oplossingen:

  1. U Doet Alles Zelf
  2. Uw Website Beheerder Kent Weinig Van SEO
  3. De Concurrentie Online Is Moordend
  4. Uw Website Is Vrij Nieuw

 

Hoog In Google

U Doet Alles Zelf

Vele mensen denken dat ze zonder opleiding of ervaring in SEO hun website winstgevend kunnen maken. Bij zeldzame gevallen zal dit gedeeltelijk lukken maar meestal loopt het op een sisser af.

De website wordt door niemand teruggevonden online. Er worden dan ook geen extra klanten mee aangetrokken. Bovendien liggen de kosten van de website zo hoger dan de opbrengsten ervan.

Ook is de kans vrij groot dat uw concurrent met een online marketing professional werkt. In zulke gevallen wordt het moeilijk om hier als leek tegen op te boksen.

Oplossing:

Stop met alles zelf te doen online. Concentreer je op uw zaak en maak een afspraak met een online marketing expert.

Vraag een offerte en bekijk of dit interessant kan zijn voor uw business. Of geef zelf aan welk budget u hiervoor kan vrijmaken.

In de meeste gevallen zal elke euro dat u hieraan spendeert, een winstgevende investering worden. Start met een klein budget en bekijk welk effect dit heeft op uw inkomsten en uw klantenstroom.

Niet zeker? Vraag bij ons een vrijblijvende SEO analyse van uw website of bijstand met uw online zichtbaarheid.

Contacteer Ons Hier>>

 

Hoger In Google

Uw Website Beheerder Kent Weinig Van SEO

Man man man, hoeveel keer heb ik het niet meegemaakt dat mensen een prachtige website laten maken door een firma. Waarna ze zien dat er via hun website weinig of geen klanten worden aangetrokken.

Bij de “Meta Title” die Google gebruikt als opzoek middel staat dan “Home“. In plaats van de naam van hun zaak, wat ze doen en de locatie.

Dit zijn meestal basis SEO technieken die ze gewoon niet onder knie hebben. Hierdoor krijg je een mooie en dure website die eigenlijk niets opbrengt.

Dat is natuurlijk een dure zaak als je ziet hoeveel een website tegenwoordig kost. De ontwikkeling, het onderhoud, hosting en domeinnaam zijn tegenwoordig al vrij prijselijk. Dan nog maar gezwegen over het aantal klanten en inkomsten die je zo zal mislopen.

Oplossing:

Zoek een andere website beheerder en zet al je accounts over. Zo kan hij al enkele aanpassingen doorvoeren waardoor je homepagina sneller teruggevonden wordt.

Google heeft wel enkele dagen tot weken nodig om aanpassingen te registreren. Dus hoe sneller je dit zal doen, hoe sneller je nieuwe klanten zal kunnen aantrekken met je website.

Probeer ook al je accounts die met je website verbonden zijn over te dragen naar deze nieuwe beheerder. En zeg nadien alle accounts bij je huidige website beheerder op. Zo voorkom je verwarring bij de betaling van deze diensten.

Een goede website beheerder nodig? Contacteer Me Hier>>

 

Hoger Scoren Google

De Concurrentie Online Is Moordend

In sommige gevallen kan de concurrentie online verzadigd zijn. Dan kan het soms zelfs moeilijk worden om in de eerste 10 pagina’s van Google te geraken.

Als je dan beseft dat bijna niemand aan pagina 2 in Google geraakt, weet je dat het niet goed zit.

Bezint eer ge begint is dan ook een gepast spreekwoord. Kijk eerst naar de online concurrentie alvorens met iets te beginnen of laat je hiermee bijstaan door een professional.

Een paar voorbeelden hiervan zijn:

  • Recepten en kooksites: Deze staan in overvloed op het internet en zijn ultra competitief.
  • Fitness en gezondheid: Veel informatie en websites zijn hierover al online te vinden.

Maar zo zijn er tegenwoordig al véél industrieën die in overvloed online te vinden zijn.

Oplossing:

Hier wordt het moeilijk. De meeste websites zullen al stevig geoptimaliseerd zijn om op die eerste pagina te blijven. Het gevecht voor de eerste drie plaatsen in Google zal dan ook wel al wat geld gekost hebben.

Probeer eens met betaald online adverteren via Google Ads. Combineer dit met een sociaal media kanaal en werk mooie campagnes uit.

Breid uw website uit en schrijf originele content die uw doelpubliek en klanten verder kunnen helpen. Maak relevante inhoud die mensen willen lezen en nuttig kan zijn voor hun.

Gebruik online tools om uw SEO ranking te verbeteren. Bekijk ons blogbericht met gratis SEO tools die u zeker niet mag missen.

En laat u bijstaan door een professional die hiermee ervaring heeft. Dit kan u maandelijks honderden, soms wel duizenden, euro’s besparen in advertentie kosten.

Vraag Hier Meer Info Of Bijstand>>

 

Vuurwerk Nieuwe Website

Uw Website Is Vrij Nieuw

Bij een nieuwe website is het normaal dat niet alle pagina’s onmiddellijk goed scoren in Google.

Als de homepagina goed is opgebouwd en geoptimaliseerd zal deze binnen de 2 weken wel in Google ergens bovenaan staan. Maar de andere pagina’s kunnen hun tijd nodig hebben om hoger in Google te geraken.

Vroeger kon men op 6 maanden al een goed scorende website opbouwen. Door het stijgend aantal websites zal dit altijd maar meer en meer tijd innemen.

Nu mag men gerust al spreken van 1 tot 2 jaar voordat de website goed begint te scoren. Als men hier genoeg tijd insteekt natuurlijk en blijft doorgaan met nieuwe/relevante content aan te maken.

Wat ik veel zie is dat mensen beginnen met een website en content aan te maken. Maar na enkele maanden het al niet meer zien zitten omdat er geen resultaten geboekt worden.

Ze stoppen dan met content aan te maken en verlengen hun hosting & domeinnaam niet meer. De website verdwijnt en heeft zelfs nooit de kans gehad om de volle 100% van hun werk, tijd en moeite ervan te benutten.

Als men niet opgeeft zie je na een jaar plots dat er automatisch meer bezoekers naar je website komen. Je berichten en pagina’s worden gelezen en, als de inhoud hun kan verder helpen, is de kans groot dat ze deze delen met vrienden.

U zou er ook voor kunnen kiezen om onmiddellijk online te adverteren. Hier ook weer, laat u bijstaan door een professional, dit zal u maandelijks geld doen besparen.

Oplossing:

Niet opgeven na enkele maanden met de website bezig te zijn. Blijf content creëren en de website uitbreiden, minstens één tot twee jaar lang.

Niet genoeg tijd hiervoor? Huur een online marketing firma in en houd u bezig met uw diensten/producten. Spreek een maandelijks budget af en laat hun experten het werk doen.

Een online marketing bureau zal u zeer waarschijnlijk al véél sneller aan klanten kunnen helpen met vele andere marketing technieken.

Meer weten? Contacteer Ons Nu>>

 

 

Wenst U Hoger In Google Te Rangschikken?

Vul dan hieronder uw gegevens in en laat het ons weten. Hulp nodig met uw website of grafische vormgeving? Geef ons een seintje.

 

 

 

Interessante Links:
Backlinko
Fiftyfiveandfive