VowPic is tot stand gekomen door een samenwerking met Karen, een huwelijksfotograaf. Door de zware concurrentie online kreeg Karen bijna geen aanvragen meer binnen voor huwelijken.

Daarop hebben we beslist om samen een nieuwe website te creëren die zich uitsluitend richt op huwelijksfotografie. Met deze nieuwe website willen we ook een betere service en kwaliteit bieden op deze markt. Zo zouden we ons wat beter kunnen onderscheiden van de concurrentie.

We hebben samen met de website dan ook een nieuw systeem ontwikkeld. Via dit systeem kunnen trouwers hun foto’s veel sneller ontvangen en bijbestellen. Ook de levering van online bestellingen gebeuren nu supersnel.

Dan zijn we op zoek gegaan naar getalenteerde huwelijksfotografen die ons bij dit project wouden bijstaan. Hierbij hebben we enkele ervaren fotografen kunnen strikken samen met opkomde toptalenten in de huwelijksfotografie.

Via deze combinatie kunnen we nu huwelijksfotografie diensten aanbieden van een hoger niveau aan een zeer competitieve prijs.

De website is nieuw en de concurrentie extreem groot maar dat is nu net wat leuk is. Elke week stijgt de website op verschillende zoekwoorden in Google waardoor mensen ons nu al vrij snel terug kunnen vinden online.

Bekijk De Website Van VowPic Hier.