hallo, mijn naam is Eddy Boone

Uw Partner
Voor Vernieuwing

15+
Jaar Ervaring In SEO
& Webdevelopment
Internet, analytics, programmeren, databeveiliging, digitalisering
95%
Business-Georiënteerde
Software
Met de focus op uw doel en de winst van uw bedrijf
Digital Marketing
Ze kopen steeds meer online en de smartphone is nu al de toekomst. Zonder digital marketing staat een bedrijf met één been in het graf. Ik zorg voor een digitaal plan dat voor lange tijd meegaat.
Website Analyse
Een goede analyse van de website kan wonderen doen. Met die info weet men onmiddellijk welke richten men uit moet met de website om meer klanten aan te trekken.
Bedrijfsfilm & Video
Bedrijfsfilms zijn tegenwoordig de nieuwe manier van adverteren. Zo leren mensen u kennen en worden ze sneller klant. Vloggen, bedrijfsfilms en informatie video's.
Website Ontwikkeling
Het bouwen websites die goed scoren bij uw doelpubliek is voor mij een makkie. Geen duur visitekaartje online maar een volledig werkende geldmachine die klanten naar uw zaak lokt.
Zoekmachine Optimalisatie
Het optimaliseren van websites voor zoekmachines zit in mijn bloed. Van lokale optimalisatie tot wereldwijde zichtbaarheid.
Advertenties Online
Onmiddellijk verbinden met uw doelgroep kan via betaald adverteren. Dit geeft het snelst resultaat en kan zorgen voor een een constante bron aan inkomsten.
Design
Logo design, advertentie design, sociale media design of een leuke affiche voor uw evenement. Dit doe ik met de nieuwste software om zo mooie dingen te creëren.

Met een persoonlijke aanpak.
Van idee tot uitvoering.

Vaardigheden

Een goeie aanpak en performante software is het beste pad naar succes.

Online Adverteren
90%
Zoekmachine Optimalisatie
96%
Webdevelopment
99%
Digital Marketing Agency Starship 44 Laptop