hallo, mijn naam is Eddy Boone

De Piloot Van
Starship 44

15+
Jaar Ervaring In SEO
& Webdevelopment
We werken hard om super tevreden klanten te krijgen
95%
Business-Georiënteerde
Software
We focussen op uw doelen en de winst van uw bedrijf
Digital Marketing
Ze kopen steeds meer online en de smartphone is nu al de toekomst. Zonder digital marketing staat een bedrijf met één been in het graf. We zorgen voor een digitaal plan dat voor lange tijd meegaat.
Gratis Analyse
Een SEO of zoekmachine optimalisatie onderzoek kan in vele gevallen wonderen doen. Wij bieden deze dienst gratis aan zonder verplichtingen. Een korte en bondige samenvatting die zal renderen.
Vliegende Start
Om uw zaak goed te lanceren ontwikkelen wij uw website gratis, optimaliseren die voor lokale terugvindbaarheid en brengen alles wettelijk in orde met de GDPR regelgeving.
Bedrijfsfilm & Video
Bedrijfsfilms zijn tegenwoordig de nieuwe manier van adverteren. Zo leren mensen u kennen en worden ze sneller klant. Onze semi-professionele videografie is prijselijk en oogt professioneel.
Website Ontwikkeling
We bouwen websites die goed scoren bij uw doelpubliek. Geen duur visitekaartje online maar een volledig werkende geldmachine die klanten naar uw zaak lokt.
Zoekmachine Optimalisatie
Het optimaliseren van websites voor zoekmachines zit in ons bloed. Van lokale optimalisatie tot wereldwijde zichtbaarheid.
Advertenties Online
Onmiddellijk verbinden met uw doelgroep kan via betaald adverteren. Dit geeft het snelst resultaat en kan zorgen voor een een constante bron aan inkomsten.
Design
Logo design, advertentie design, sociale media design of een leuke affiche voor uw evenement. We werken met de beste software om zo de mooiste dingen te creëren.

We verkiezen de persoonlijke aanpak.
Van idee tot uitvoering.

Vaardigheden

We geloven dat een goeie begeleiding en performante software het beste pad naar succes is.

Online Adverteren
90%
Zoekmachine Optimalisatie
96%
Webdevelopment
99%
Digital Marketing Agency Starship 44 Laptop